sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Mistä sinä lukisit mieluiten?

Kuva

Tämä viikko on mennyt valtavan nopeasti. Hääjutut ovat olleet ensimmäistä kertaa oikeasti taka-alalla, kun uudet työkuviot ovat verottaneet tätä morsianta niin lahjakkaasti. Eilenkin nukahdin joskus yhdeksän jälkeen ja heräsin sitten vastaavasti nauttimaan hiljaisuudesta ja aamukahvista ennen puolta kuutta. En viitsinyt edes konetta avata, kun kerrankin oli niin upea hiljaisuus.

Olen tässä hieman pohtinut blogin sisältöjä ja tulevaa viikkoa. Huomenna esittelen jälleen erään pienen tee-se-itse -projektin, joka saa loppusilauksen huomenna iltapäivällä. Lisäksi ensi viikolla olisi tarkoitus esitellä vihdoin meidän sormuksemme - luvassa siis kuvamateriaalia sekä kihloista että vihkistä! Vieraslistaa olemme myös säätäneet taas tässä viikonlopun aikana, joskaan vieläkään se ei tunnu valmiilta. Varmasti siis tulemme palaamaan myös vieraslistaan tulevien päivien aikana.

Koska tämä viikko on mennyt vahvasti hissutellessa, on ensi viikolla taas tarkoitus rysäyttää häähupsuttelu kunnolla vauhtiin. Nyt toivoisinkin, että te lukijat annatte aiheita, josta mielellänne lukisitte tässä vaiheessa lisää! Aiemmin mainituista tulossa siis takuuvarmat postaukset, mutta mitä muuta kaipaisitte lähipäivien lukulistalle?

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti