perjantai 6. syyskuuta 2013

Kiitollinen morsian

Kuva

Huomenna järjestetään Katajanokalla Häägalleria, jonne ehdottomasti kannattaa kaikkien kynnelle kykenevien lähteä! Allekirjoittanut on itse kiinni työasioissa aina kello kolmeentoista saakka, minkä jälkeen ei kyllä paljon enää kannata gallerioimaan lähteä. Olen tästä valtavan harmissani, sillä olisin mielelläni tavannut muita blogimaailmasta tuttuja morsiamia sekä tutustunut muutenkin Häägallerian antiin. Mutta te osallistujat olette sitten velvollisia kirjoittelemaan ihania postauksia päivän annista kuvien kera! Muistakaa se!

Tällä viikolla mielessä on ollut se suunnattomasti vaivaamaan jäänyt hiuskoruasia. Muistanette, kun kerroin hääpuvun ja kaikkien oheishärpäkkeiden sovituksesta. Silloin kävikin ilmi, ettei se suuri ja kaunis pitsikoru sovikaan yhteen puvun ja kaulakorun kanssa. Tai puvun kanssa se sopi kyllä, mutta kolmirivisen helminauhan kanssa se oli aivan liikaa. Päätin pitää helmet ja luopua hiuskorusta. Koko sunnuntain pyörin Ninkan sivuilla haaveilemassa, kuten jo sunnuntain kirjoituksen yhteydessä mainitskinkin. Minulle iski suunnaton epävarmuus ja osittain epäuskokin. En enää tiennyt lainkaan, millaista hiuskorua kannattaisi etsiä ja mitä oikeastaan hiuskorulta haluan.

Kuva

Mutta arvatkaapa mitä! Ninkan omistaja Ninapa otti minuun sähköpostitse yhteyttä luettuani ongelmistani blogista. Sain häneltä vinkkejä sopivan korun valitsemiseen ja myös siihen, mitä kampaukselta edellytetään, jotta hiuskorut pysyvät. Eniten vaiheilin pinni- ja kampakiinnitteisten korujen välillä, sillä minulla oli omat suosikkini, joiden pysyvyyttä epäilin. Erityisesti näihin pohdintoihin sain Ninalta tukea, vaikka tietenkään hän ei aivan yksioikoista vastausta antaa näkemättä suunnittelemaani kampausta ja omaa hiuslaatuani.

Sain niin mieletöntä palvelua, ettei olisi enää tullut mieleenkään tilata hiuskorua mistään muualta! Hienointa tässä on se, että pääsen tukemaan suomalaista pienyrittäjyyttä. Tekopyhä lausahdus ehkä, kun ensimmäinen hiuskoruehdokkaani saapui Kiinasta. Toisinaan valinnoissa ratkaisee valitettavasti raha, kun joutuu säästämään niin moneen eri asiaan. (Ja ne jotka eivät vielä ole tietoisia, me joudumme hääjärjestelyiden ohella säästämään muutaman kymppitonnin haaveilemaamme asuntoon...) Ja tärkeintä on kai lopputulos: löysin upean, hääkokonaisuuteeni nähden riittävän pienen mutta kauniin ja oikein edullisen hiuskorun Ninkan valikoimista.

Kuva

Ihanaa, että minun ei tarvitse enää miettiä tätäkään asiaa. Eilen kävin luottokampaajani kanssa keskustelua kampauksista ja muistakin hääasioista. Olen onnellinen, kun olen löytänyt noin loistavan kampaajan. Seuraavalla kerralla saankin jo ottaa mukaan tuon hääkampaukseeni tulevan korun ja tehdä alustavia suunnitelmia kampauksesta! Ja ei hätää, myös te tulette näkemään korun heti, kun se kotiimme saapuu!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti