tiistai 24. syyskuuta 2013

Matkakohde - check!

Kuva

Kun aloimme tosissamme puhua hääpäivästä ja hääjärjestelyt lähtivät käyntiin, emme oikeastaan suoneet ajatustakaan häämatkalle. Jonkin verran puhuimme ajankohdasta ("sitten syksyllä") sekä epämääräisesti matkakohteista ("jonnekin lämpimään"). Meni useita kuukausia ennen kuin todella aloimme suunnitella matkamme hintahaitaria, päämäärää ja ympäristöä. Nyt kaikki alkaa näyttää selkeämmältä ja on aika aloittaa tarjouskilpailu.

Minne me sitten päädyimme? Emme ole kovin kummoisia matkaajia. Olemme aina olleet sidottuina isoon koiraan sekä muutamia vuosia koiran lisäksi myös lapseen. Lisäksi minä olen suurimman osan parisuhteestamme opiskellut tekemättä lainkaan työtä opintojeni ohessa, joten rahavirtaus talouteemme ei ole mahdollistanut suuria maailmanmatkoja. Herra A oli alusta asti sitä mieltä, että lämpöiseen täytyy päästä. Minulle olisi kelvannut myös kaupunkiloma Euroopassa, mutta lopulta aloin itsekin kallistua eteläisempiin vaihtoehtoihin.

Kun olimme useita viikkoja miettineet asiaa ja tutkiskelleet sopivia vaihtoehtoja, löysimme etsimämme. Me suuntaamme ensi syksynä Intian valtamerelle Seychellien tasavaltaan! Kirjoittelen lisää matkakohteesta, valinnoistamme sekä häämatkalle varaamastamme budjetista sitten, kun saamme kilpailutettua nuo muutamat matkantarjoajat.

Sillä välin saatte ihailla näitä upeita kuvia. Kenenkään ei varmaan tarvitse näiden jälkeen miettiä, miksi kohteen valinta tuntui lopulta naurettavan helpolta.

Kuva

Kuva


Kuva

10 kommenttia:

 1. Upean kohteen olette valinneet häämatkalle! Varmasti tulee ikimuistoinen reissu :)

  VastaaPoista
 2. Turkoosin sininen meri:) upee kohde!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, varmaan ihan mieletön häämatkakohde!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ehkä tekisi mieli karata reissulle jo etukäteen! :D

   Poista
 4. Ai kun kuulostaa hyvältä. Tässä itsekin etsin häämatkakohdetta ja olisi mukava kuulla, että mistä matkan varaatte ja millainen on hintahaarukka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tulen esittelemään näitä matkantarjoajia tarkemmin, kunhan saamme kilpailutuksen päätökseen. :)

   Poista
 5. Voi vitsit, Seychellit on meidänkin unelmakohteena! Hyvin innoissani odottelen siis saarivalintoja ja sitten etenkin kuvia ja kokemuksia, äääh mäkin haluan jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan laittaa heti infoa, kun päätöksiä tehdään! :)

   Poista