maanantai 30. syyskuuta 2013

Blogiyhteistyötä

Kuva

Olen aloittanut pienimuotoisen yhteistyön Häät.fi-sivuston kanssa. Blogitekstejäni voi jatkossa lukea myös sitä kautta, ja omasta blogistani löytyy päivittyvä banneri, jota kautta voi tutkailla Häät.fi-sivuston inspiroivaa maailmaa.

Koska Häät.fi ja Häät-lehti ovat olennainen osa myös vajaan kahden viikon päässä odottavia I Love Me -messuja, linkittelen teille myös Järjestetään Häät -messuoppaan, joka sisältää vinkkejä paitsi messuille, myös muutenkin häiden suunnitteluun. Paperiversion voi jokainen messukävijä kopata matkaansa paikan päältä, mutta tämä digitaaliversio on erityisen passeli niille, jotka eivät paikalle syystä tai toisesta pääse. Mikäli vielä mietit, saavutko paikalle, suosittelen katsastamaan myös koko viikonlopun messuohjelman. Messuohjelma auttanee myös sopivan päivän valitsemisessa!

Kuva

Täällä meillä on tänään hääräilty yhden jos toisenkin DIY-projektin parissa, mutta palataanpa näihin, kun jokainen vaihe - ja vielä se lopputuloskin! - on ikuistettu kameralle. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia: