torstai 19. syyskuuta 2013

Budjettipaljastuksia

Kuva

Lupasin teille tuhtia budjettiasiaa tällä viikolla, joten saamanne pitää! Tein nimittäin blogiin uuden sivun, joka on omistettu kokonaan raha-asioille. Kyseessä on taulukko, josta löytyy karkeisiin osa-alueisiin jaettu budjettilaskeskelmamme. Tarkempaa taulukointia teen yksittäisistä ostoksista, joita sitten lisään isompina kokonaisuuksina tuonne taulukkoon.

Saatatte huomata jännittäviä asioita verrattuna omaan hääbudjettiimme tai pelkästään meidän kokonaisbudjettiimme. Minä en nimittäin alunperin halunnut panostaa kovin suuria summia hääpukuun tai sormukseen. Ne tuntuvat olevan monille morsioille tärkeimmät asiat päivässä. Minä löysin onnekseni kauniin puvun edullisesti, ja sormusasia toivottavasti nyt kääntyy parhain päin!

Tarkkasilmäiset huomaavat myös, kuinka tämänkin morsiamen kukkaronnyörit joskus vahingossa lipsahtavat aivan levälleen...

4 kommenttia:

 1. Oli muuten hienosti ja tarkasti toteutettu tuo taulukko. Itse ei tullut aikoinaan moista tehtyä, vaikka se olisi ollut tosi mielenkiintoinen. Tai sitten olisin mennyt paniikkiin, kun häiden todellinen yhteishinta olisi seisonut taulukon alareunassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota, lievästi kauhuissani olen itsekin! :D Etenkin kun sitä juuri ajatteli lähtökohtaisesti järjestävänsä 5000 euron häät, sitten 7000 euron - ja niin edelleen. Mutta, onneksi tässä on vielä mistä säästää! :D Noissa avustajien lahjoissa/kustannuksissa näkyy tällä hetkellä pientä päällekäisyyttä, jota voisinkin yrittää nyt lähipäivinä hieman availla ihan omassa postauksessaan.

   Poista
 2. On kyllä hienosti toteutettu. Mielenkiinnolla voi jäädä seurailemaan, että mihin suuntaan budjetti liikkuu. :P

  VastaaPoista