keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Se saapui, se saapui!

Kovasti odotettu paketti saapui juuri niin pian kuin luvattiinkin! Saapuessani tänään kotiin postilaatikossa odotti Ninkan kuori. En malttanut odottaa, vaan avasin paketin jo ennen kuin pääsin kotiovesta sisälle. Täytyy myöntää, että pienellä jännityksellä avasin pakettia. Pelkäsin nimittäin, että odotukseni olisivat liian korkealla ja joutuisin pettymään. Mutta mitä vielä, katsokaa vaikka itse!


Paketti yllätti minut täysin! Mukana oli postikortti kuvasta, jota olin lainannut myös aiempaan Ninka-postaukseeni. Voitte arvata, että säännöllisen epäsäännöllisesti ratsastusta harrastava kaksivuotiaamme sekosi kortista. Kortin kääntöpuolelle oli rustattu käsinkirjoitettu viesti. Voiko henkilökohtaisempaa olla? Ja vielä verkkokaupasta käsin!


Ja tässä se on: minun hääpäivän hiuskoruni á la Ninka. Kuva ei todellakaan tee korulle oikeutta, sillä se säihkyy paljon kauniimmin luonnossa. Se on mielestäni myös juuri oikean kokoinen ja mahdollistaa vaikka minkälaisen kampauksen. Eikä sen käyttömahdollisuudet todellakaan rajoitu vain häihin!


Kaiken kukkuraksi kaupan päälle tuli vielä sukkanauha! Minulta alkavat ylistyssanat loppua ihan kesken. Olen jotenkin niin vakuuttunut saamastani palvelusta ja korun laadusta, etten vain oikeasti voi olla hehkuttamatta tätä kaikkea. Mikäli jonkun mielestä tämä postaus sisälsi liian imelää ylistystä, niin kokeilkaapa itse! Mielestäni hyvää pitää kehua ja kaikesta mahtavasta pitää välittää tietoa myös muille. Ja Ninkaa voin todellakin suositella kaikille! Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin jo ihan hintahaarukkaa ajatellen. Ja tuotteet ovat varmasti jokaisen euron arvoisia - tämä ainakin.

5 kommenttia: