torstai 4. heinäkuuta 2013

Paluu luvallisen hääsuunnittelun pariin.

Hääasioiden osalta vietetty tauko mökillä sen jälkeen kiireisenä töissä tehtävänsä. En tehnyt muutamaan päivään yhtään ainutta suodatinpussiruusua, koristellut ensimmäistäkään lasipurkkia, enkä myöskään aikaansaanut kottikärryllistä silkkipaperisilppua leikkelemällä pom-pomeja odottamaan avaamista. Täytynee kuitenkin tunnustaa, että minä olen nyt pesunkestävä häähullu. Yön pimeinä tunteina luin salaa peiton alla puhelimella blogejanne sekä selailin Pinterestiä. Saatoinpa piirtää muutamia hahmotelmia pöytäkartoistakin, kun esitin kirjoittavani kauppalistaa...

Kuva
Mitä näiden päivien aikana sitten saatiin aikaan hääsuunnittelun osalta? No, viimeistään tänään sain vahvistuksen sille, ettei meille tule mitään ylimääräisiä leikkejä. Korkeintaan salatehtävä, piilopullon metsästys sekä hääbingo. En tahdo ryöstöjä, en yhtään leikkiä, jossa hääparin silmät sidotaan, en nöyryytystä enkä morsiamen ja sulhasen välisiä kilpailuja - vielä vähemmän appivanhempien. Tällaiset leikit vain eivät sovi meidän hääjuhlaamme. Vahvistuksen sain luettuani Palomiehen morsian -hääblogista heidän juhlansa ohjelmista; onnistuneet häät eivät todellakaan vaadi valtavaa määrää yllätysohjelmia ja leikkejä.


Kuva
Olen myös päätynyt siihen, että teen pöytäliinat itse ostamalla - järkyttävän määrän - harmaata puuvillakangasta. Nyt häihin on päivää vajaa kymmenen kuukautta, joten minulla on hyvin aikaa ommella liinat. Tuntuu tosin siltä, että häiden tee-se-itse -lista vain kasvaa kasvamistaan, sillä häälehden lisäksi päätin tulostella omat puuha-/askartelukirjaset juhliin osallistuville lapsille. Ja näihinkin sitten täytyy saada sitä omaa twistiä, tietysti.

Kuva

Tässä vain muutamia esimerkkejä ajatuksenjuoksustani näiltä muutamilta hiljaisilta päiviltä. Yritän nyt vihdoin ja viimein saada teidän iloksenne kuvia kaikista niistä aloitetuista ja aloittamista vaille olevista projekteista, jotka liittyvät hääjuhlaamme. Kuten saatatte huomata, minulla on tuhat pientä ja suurempaakin tehtävää häihin liittyen. Sen sijaan sitä yhtä tärkeimmistä, eli pitopalveluasiaa emme ole vieläkään ratkaisseet. Ehkä asia ratkeaa viimeistään maanantaina, kun meillä on ensimmäinen palaveri kaasojen ja bestmanin kanssa! Iik, sitä odotellessa!

Loppuun vielä mainosta Lauran arvonnasta. Häät horisontissa -blogissa siis meineillään sisustustarran arvonta, joka päättyy 12.7. - menkää, osallistukaa ja voittakaa hieno tarra!

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö, mulla on myös postausvalmisteluja tehty pelien tiimoilta ja aika samoilla linjoilla mennään. :D Paitsi että minä haluan morsiamenryöstön, mutta jotenkin niin ettei mies joudu yksin mua takaisin hommamaan. Ja sen tehtävänkin pitää olla meidän näköinen, ei mitään laulamista tai runon kirjoittamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että olit myös kirjoittanut tästä aiheesta! :D Veikkaan, että omat mielipiteet tulevat vielä jonkin verran heittelemään tämän suhteen, heh heh.

      Poista