perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kiitoksia, kiitoksia...

Kuva
Kiitos kaikille eilisen intoilupostauksen kommenteista! En ole vielä oikein päättänyt, mitä teen tuon puvun paljastamisen osalta. Tavallaan haluaisin niin kovasti julkaista edes jonkinlaisen kuvan siitä, mutta samalla jännitän sitä, ettei tuo herra A pidä lupaustaan, vaan käy salaa vilkuilemassa mitä kirjoittelen ja kuvailen tänne. No, onneksi minulla on vielä yli yhdeksän kuukautta aikaa miettiä tätä asiaa.

Nyt kun olen muutaman viimeisen postauksen ohessa julkaissut kuvia ostoksista, lienee sopiva aika palata konkreettisista asioista ihan vain suunnittelun tasolle. Ja jotta asiat eivät kävisi liian yksinkertaisiksi ja helpoiksi, haluan esitellä ajatuksiani niinkin tärkeästä ja ajankohtaisesta asiasta kuin kiitoskortit! Vaikka tämän voisi luulla olevan yksi helpoimmista osa-alueista, huomaa pienen googlettelun jälkeen, ettei mikään, ei mikään, ole hääsuunnittelussa yksinkertaista...


Martha Stewartin sivustolla on esitelty aivan mieletön idea postikorteista, joihin kirjoitetaan kiitosviesti ja joiden toisella puolella on kuva hääparista. Etenkin tuo sulhasen printtipaita on ihan mieletön, sillä se poikkeaa kaikista, nykyään jo perinteisistä viireistä ynnä muista kuviin otettavista kylteistä. Ei kuitenkaan ehkä meille se omin juttu, haluan itse kuitenkin tulla ikuistetuksi kiitoskorttiin hääpäivänä.

Kuva

Mielestäni tämä on ihana tapa korvata se perinteinen kiitoskortti, mutta on kyllä nykyään jo varsin yleinen tapa useilla hääpareilla. Hyvän valokuvaajan avulla tästäkin voisi saada hieman poikkeavan ja muutenkin kauniin. Itse olen pitänyt tätä hyvin vahvana vaihtoehtona, mutta hieman toisenlaisella tyylillä. Olen nimittäin varannut tätä mahdollisuutta varten pätkän vanhaa lautaa, johon kiitokset olisi tarkoitus rustata.

Kuva

Tarvitseeko tätä ylläolevaa kuvaa edes kommentoida? Harmaa kartonki ja väliin kuva meistä sekä mahdollisesti vieraasta itsestään.. Olisi ainakin tee-se-itse -henkeä, vaikka ei välttämättä kyllä kannattaisi moisia lähteä itse mattoveitsen kanssa silppuamaan...

Kuva

Tämä kuva sai minut miettimään, kuinka ihanaa olisi saada tuollainen kiitoskortti. Ei tosin ehkä ainoana kuvana, sillä olisi kai se mukava nähdä kuvassa myös hääpari itsessään. Meillä tosin vieraat tulevat saamaan käyttöönsä Denis Heimosen kuvat suojatun sivuston kautta, joten tarvittaessa he saisivat potretteja kyllä sieltäkin. Mutta ehkä me kuitenkin kaikesta huolimatta päädymme kiitoskorttiin, jossa olemme vain me kaksi - tai ehkä kuitenkin tyttäremme vielä lisänä. Tai... ehkä aika näyttää senkin!

Tähän loppuun vielä muutama kuva kiitoskorteista, jotka saavat oman sydämeni läpättämään:

Kuva
Kuva
Kuva

2 kommenttia:

  1. "Vaikka tämän voisi luulla olevan yksi helpoimmista osa-alueista, huomaa pienen googlettelun jälkeen, ettei mikään, ei mikään, ole hääsuunnittelussa yksinkertaista..."

    Oi voi, tiedän todellakin tunteen :D Mutta onneks ainakin vielä tuntuu vaan ihanalta miettiä kaikkia pieniäkin (krhm, tosi ajankohtaisia) yksityiskohtia!

    VastaaPoista