tiistai 9. heinäkuuta 2013

Asiat etenevät!

Kuohuva hoiti eilen hommansa, ja saimme pitopalvelupäätöksen VIHDOIN tehtyä. Lähetinkin sormet syyhyten jo sähköpostia pitopalveluun jatkokehittelyä varten. Vielä en siis pitopalvelun nimeä paljasta, sillä odottelen tässä heidän vahvistustaan. Vaikka muutama kehitysehdotus menulle meillä onkin, on se oikeasti jo satavarma asia, että valitsemme tämän pitopalvelun. Tarjous ei suinkaan ole halvimmasta päästä, mutta toisaalta ei myöskään se kallein mahdollinen. Ruoka oli juuri sitä, mitä toivoimme: jotain perinteistä, mutta sopivalla twistillä. Lupaan tehdä kaikenkattavan pitopalvelupostauksen koko tästä prosessista heti, kun saamme vahvistusviestin pitopalvelulta!

Kuva

Tänään olen jälleen kerran saanut isäni kanssa kinaa aikaiseksi siitä, kuinka häitämme tulisi järjestää. Isä oli erittäin pettynyt, kun kuuli, että häihimme tulee se kamala istumajärjestys. Minultahan meinasi hermot pettää kokonaan ja olin lähellä aloittaa vuosisadan meuhkaamisen. Tyydyin vain perustelemaan lyhyin ja ytimekkäin lausein valintaamme, ja lopuksi sanoin sen tärkeimmän: "Meidän häämme, meidän valintamme - ei ole pakko osallistua." Isä taisi vuorostaan pahoittaa mielensä tästä. Perhesuhteet, mikä ihana tekosyy.

Tämä päivä on ollut yhtä vilskettä ja vilinää, joten en ole lainkaan jaksanut ajatella suuria kokonaisuuksia. Sen sijaan mieleni on askaroinut servettirenkaiden parissa. Meillehän tulee harmaat, kankaiset lautasliinat, jotka jo itseasiassa pötköttelevät kaapissa. Olen miettinyt kovasti, kuinka saisin nämä mahdollisimman kauniisti aseteltua. Ja nyt harmittelen, miksi ihmeessä minun piti lähteä murehtimaan tällaista asiaa näin ajoissa. Voin nimittäin sanoa, että hakutuloksia servettirenkaille, napkin ringeille ynnä muille vastaaville tulee aivan mielettömästi. Ja jos hakutuloksia itsessään on paljon, on niiden joukossa myös vähintään yhtä monta kaunista ideaa...

Kuva
Tämä ylläoleva kuva on varmasti useimmille tuttu. Sehän on Lauran häistä, ja ensin ajattelin toteuttaa lautasliinojen taittelun näin itsekin. Sitten kuitenkin tajusin, ettei meidän A5-kokoinen häälehtemme ehkä mahdollista moista.

Kuva
Jotkut tällaiset ikuisuuksia säilyvät vaihtoehdot olisivat myös ihania, mutta ongelmaksi muodostuu ennen kaikkea budjetti. Lautasliinoille olisi oikeastaan pakko keksiä sopivat renkaat ihan omin käsin askarreltavaksi.

Kuva
Tällaiset pitsiset olisivat aivan ihanat ja sopisivat teemaan mitä parhaimmalla tavalla. Tällaisten ostaminen taitaisi vain tulla melko kalliiksi ja näpertely... Noh, sanotaanko, että tässä on ehkä muutamia muitakin asioita, jotka pitää itse väkertää. Tämä kuva kuitenkin inspiri minua katselemaan muita pitsisiä vaihtoehtoja.


Kuva

Sitten löysin tieni tänne. Päätin saman tien, että hylkään alkuperäisen ajatukseni siitä, että toteuttaisin servettirenkaat myös pikkuisista pom-pomeista. Ihana idea, mutta ei vedä vertoja näin kauniille ja helposti tehtäville pitsiversioille. Ihan mielettömät! Mikäli tämä idea ei onnistu, otan varalle vielä suunnitelman, joka näyttää hyvin paljon tältä, mutta meidän omalla monogrammillamme ja kapealla pitsinauhalla varustettuna:

Kuva

Kyllä hääsuunnittelu on taas kerran niiiiiiiiin ihanaa! Olen valtavan innoissani. Mikäli teiltä vielä puuttuu ideat servettien esillelaittoon, katsastelkaas esimerkiksi näitä, näitä ja näitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti