torstai 25. heinäkuuta 2013

Loman viimeistely


Loma lähenee loppuaan, ja me olemme edelleen saaressa. Lomaan on kuulunut ihania hetkiä perheen kanssa, loistavia keskusteluja ystävien kanssa ja hurjalla tahdilla edennyttä hääsuunnittelua. Vaikka olen jopa mökiltä käsin bloggaillut ja suunnitellut häitä, en koe tuhlanneeni lomaa joutavuuksiin. Olen ottanut aikaa itselleni ja suunnitelmilleni neiti kaksveen päiväuniaikaan sekä pieniä hetkiä myös iltaisin. Muun ajan olen kantanut halkoja, viettänyt päivää puistossa, veneillyt perheen kanssa, uinut ja nauttinut yksinkertaisista asioista. Loman aikana on paranneltu kuluneen vuoden haavoja ja ruhjeita, kerätty voimaa uuteen rutistukseen.

On ollut hienoa huomata, kuinka lyhyessä ajassa blogista on tullut sosiaalinen. Päivittäiset kävijämäärät kasvavat hurjaa vauhtia, ja kommenttejakin tulee yhä enenevissä määrin. Hienointa on mielestäni hääbloggaajien yhteisöllisyys ja tuki toisilleen. On mieletöntä seurata toisten suunnittelun etenemistä, valmistautumista suureen päivään ja lopulta saada ihailtavakseen tunnelmia siitä suuresta päivästä.

Minä aion nyt rehellisesti viettää loppuviikon ilman sähköposteja, blogeja tai foorumeita. Aion maata auringossa, viedä tytärtä metsäretkille ja kuunnella hiljaisuutta. Hääsuunnittelua jatkan omassa rauhassa ja hiljaisuudessa hakien inspiraatiota vain kaikesta läsnäolevasta - interaktiivisen haaveilun, ideoinnin ja suunnitelun pariin palaan myöhemmin.

Kun palaan, taitaa blogissani olla jo heittämällä yli viisituhatta yksittäistä käyntikertaa. Siispä ensimmäinen postaus lomansa päättäneeltä morsiamelta taitaa sisältää arvonnan. Sitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Ihana koiruus! Ja oikein ihanaa lomailua myös! :)

    VastaaPoista
  2. Hääbloggailussa on kyllä kaikilla ihanan positiivinen ja kannustava fiilis. :)

    VastaaPoista