keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Paljastuksia häähullun ostoksista!


Kesäloma on nyt puolivälissä, ja myös hääsuunnittelu tuntuu etenevän! Tai suunnittelusta en niinkään tiedä, mutta muutamia muutoksia on tapahtunut ja hankintojakin tehty. Tässä postauksessa joudutte kärsimään puhelimella otetuista Instagram-kuvista, kun uusi järjestelmäkamera on vasta saapumassa postitse meille. Luojan kiitos, kohta saa taas ottaa kunnollisia kuvia.

Mitä tässä viimeisen viikon aikana on siis tapahtunut? No, aloitettakoon siitä, että miehelläkin on nyt sitten toinen avustaja, kun hän valitsi vielä yhden parhaimmista ystävistään toiseksi bestmaniksi. Mielestäni oikein onnistunut valinta, en voisi olla tyytyväisempi. Tietää myös sitä, että työnjako jälleen kerran helpottuu hääpäivään osalta, kun useampi ihminen ottaa vastuuta tehtävistä. Pitää siis tilata vielä yksi bestmanin lahjasetti!

Ja tästä pääsemmekin sujuvasti itse aiheeseen, eli hankintoihin. Kerroin jo aiemmin tilanneeni kaikille avustajille lahjoja Etsyn kautta. Ja nyt ne vihdoin saapuivat - toinen tuoksuva paketti Miamista ja toinen Irlannista. Toinen saapui tasan viikossa ja toinen päivää vaille, eli mielettömän hyvää palvelua! Uskallan nämä paljastaa, kun tiedän, ettei bestmaneja voisi vähempää kiinnostaa hääblogien selailu ja kumpainenkaan kaasoistani ei edes moisista tiedä, heh. Haluamme antaa kaikille avustajille jotain muuta kuin ne perinteiset taskumatit tai vastaavat. Kun pohdimme yhdessä miehen kanssa lahjojen sisältöä, tulimme siihen tulokseen, että annamme jonkinlaiset hemmottelusetit.


Bestmanit saavat siis kumpainenkin tällaisen ylläolevan parranajosetin, jonka tilasin Etsyn kautta Dr K Soap Companylta. Valinnanvaikeus iski useaan otteeseen, kun valintaa tehtiin, mutta tuntuu siltä, että osasin arpoa oikein. Paketti sisältää siis ihanan juuttikankaisen pussukan lisäksi partasudin, limentuoksuisen saippuan sekä after shav -voiteen. Lisäksi mukana tuli ohjeet oikeaoppiseen parranajoon. Kun paketti tuli ja mies näki sen, ulvaisi hän melkoisella äänenvoimakkuudella tahtovansa samanlaisen. Ostos lienee siis myös miesnäkökulmasta onnistunut!


Minun rakkaat kaasoni saavat myös lahjansa Etsyn kautta. Heidän lahjojaan oli huomattavasti vaikeampi valita kuin bestmanien. Selailin lukuisia erilaisa kylpysettejä ja muita ihania ihonhoitotuotteita. Osassa postikulut olisivat nousseet jo yhdestä tuotteesta kolmeenkymmeneen euroon, joten ne hylkäsin heti. Sellaisella rahalla olisi kuitenkin Suomestakin ostanut vaikka mitä. Sitten löysin Organica & Co:n. Tilasin kumpaisellekin siis samanlaiset setit vartalovoidetta, kuorintavoidetta sekä palasaippuat. Ilmaiseksi sain myös molemmille tuollaisen kuvassa näkyvän pikkuisen ruususaippuan.


Lisäksi viikon sisään olen saanut täydennystä karkkibuffetin kippovarastoon, kun isäni antoi minulle syntymäpäivälahjaksi tuon ihanan Pentikin lasihurrikaanin. Nuo kaksi suorempaa kannellista kippoa hankin Finnmarilta ja nuo kaksi pyöreämpää kannellista ostin Huuto.netistä.

Viimeisenä, vaan ei missään nimessä vähäisimpänä, esittelen nämä mahtavat booliastiat! Kuten jo kerroinkin aiemmin, löysin ne Finnmarilta Lahden Karismasta. Hintakaan ei ollut paha, kun maksoivat vain kympin kappaleelta. Toki pieniä ilmakuplia ja muita virheitä näkyy lasin pinnassa, mutta ne eivät näy kovin helposti. Jälleen kerran olen kiitollinen siitä, etten tuhlannut valtavaa summaa niihin Amazonin akryyliversioihin, huh!


Ps. En ole loman aikana lukenut blogin sähköpostia juuri ollenkaan ja huomasin, että minut oli pyydetty mukaan Iltalehden juttuun häälahjoista! Hui, aika jännää. Tämä mahdollisuus kuitenkin meni ohi loman vuoksi. En kyllä tiedä, olisinko muutenkaan uskaltautunut moiseen.

4 kommenttia:

 1. Aivan huiput nuo booliastiat! Halvalla olet löytänyt. :)
  Pitäisi itsekkin miettiä mitä kaasot/bestmanit saavat palkkioksi kunniatehtävistään.
  Ensin pitäisi kyllä näille itse kertoa ja kysyä suostuvatko kyseiseen hommaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taisikin jo käydä niin, että nuo kaasolahjat menevätkin muuhun tarkoitukseen ja kaasot saavat jotain samantyylistä, mutta eivät kuitenkaan ehkä noita. :D Tilanteet muuttuvat!

   Olen samaa mieltä noista booliastioista!

   Poista
 2. Kivoja lahjoja avustajille on löytynyt ja ihania kippoja karkkibuffaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. :) Etenkin mielestäni nuo bestmanien lahjat ovat ihan huippuhyvät!

   Poista