maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin...


Kuva

Hääblogien joukko on monenkirjava ja mitä inspiroivin. Omani ei erotu muista blogeista millään erikoisuuksilla: ei häiden teemalla, ei blogin poikkeuksellisella ulkoasulla eikä myöskään muista poikkeavilla ideoilla tai ohjeilla. Siitä huolimatta minunkin teksteilleni on kasaantunut näiden kahden ensimmäisen kuukauden aikana liki kolmetuhatta yksittäistä katselukertaa sekä yli kaksikymmentä vakituista lukijaa. Kun mittariin paukahtaa muutama tuhat käyntiä lisää, on aika varmasti järjestää jo jonkinlainen arvonta!

Minun on vaikea nyt orientoitua kirjoittamiseen. Olisi tuhat asiaa kerrottavana, suunniteltavana ja esiteltävänä. Siitä huolimatta ajatus karkailee, aihetta on vaikea keksiä ja lauseita mahdoton muodostaa. Syynä tähän kaikkeen on yksinkertainen ja kaikessa siinä yksinkertaisuudessaan niin ihana asia: loma. Se alkoi vihdoin. Ja minun aivoni, ne ovat niin lomalla.

Kuva

Loma olikin hyvä aloittaa tänään järjestetyllä palaverilla kaasojen ja bestmanin kesken. Leivoin suklaista mansikkakakkua ja nostin kameran viereeni - tarkoituksenani kuvata päivän antia. Vaan kuinka kävikään? Päivään kuului suunnittelua, keskustelua, ideointia, naurua - mutta ei lainkaan kuvaamista. Aivoni ovat todellakin niin lomalla, etten huomannut edes kuvia räpsiä.

Olin kuitenkin tehnyt A4-arkin muistiinpanoja hääjuhlan suunnitteluun liittyen: alustavia aikatauluja, ohjelmasuunnitelmia, kaasojen ja bestmanin tehtäviä... Painotin kuitenkin sekä sanoissani että paperilla sitä, että avustajien ei odoteta osallistuvan askarteluihin tai muihin etukäteisjärjestelyihin ennen hääpäivän aattoa. Päivän aikana tuntemukseni vain vahvistuivat siitä, että olemme valinneet mielettömät kaasot ja upean bestmanin. Kaikki jopa vastustelematta kunnioittivat sitä päätöstä, ettei juhlissamme leikitä mitään.

Kuva

Nyt korkkaamme miehen kanssa kuohuvan ja paneudumme pitopalveluasioihin. Taidanpa vielä klikkailla yhden Amazon-tilauksen, jota sitten myöhemmin tulen tännekin esittelemään. Vaikka olenkin lomalla, yritän pysyttäytyä myös bloggailussa kiinni yhtä kovasti kuin jokapäiväisessä hääsuunnittelussa. Kesälomalle onkin suunniteltu yhtä jos toista puuhaa häihin liittyen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti