keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hääkirppis avautuu vähitellen

Koska hääjuhlasta on jo liki kuukausi aikaa, on tässä ehtinyt moneen kertaan kasailla ja laskeskella tavaroita. Hääpukukin on jo pesetetty, joten suuresta Trash the Dress -kuvausinnostani huolimatta on aika laittaa puku myyntiin. Tai oikeastaan pitäisi puhua puvuista monikossa, sillä minun pukusuunnitelmanihan muuttuivat vielä viime hetkillä.

Nyt on siis aika tehdä kaappeihin tilaa ja käynnistellä hääkirppistä. Ensimmäisenä myyntiin tulevat nämä ihanat puvut. Käyttämättä jäänyt pitsipuku on ostettu uutena Morsiusgalleriasta viime kesänä. Tämä Forever Yours -merkkinen pitsipuku on merenneitomallinen ja siinä on kaunis tyllihelma. Valitettavasti minulla ei ole kunnollista kuvaa siitä itseni päällä, sillä poistin kaikki kuvat puvusta, jotta sulhanen ei olisi vahingossakaan niihin törmännyt. Puku on kokoa 34-36 ja se on varustettu vetoketjulla. Lisää kuvia puvusta löytyy googlettamalla "Forever Yours 13126".


Lisäksi myyn hääpäivänä käyttämäni puvun, joka on Lillyn viime vuoden mallistoa. Tämän A-linjaisen puvun mallinumero on 08-3206. Puku on kokoa 36, mutta puvun yläosaa on hieman levennetty saumoja avaamalla. Lisäksi puvun pitkä tyllilaahus on poistettu, joten puvun takaosa on vain hieman etuosaa pidempi. Itse en käyttänyt puvun alla vannetta, joten pukua voi todistettavasti käyttää sekä vanteella että ilman. Tässä puvussa on nyöritys, joten koon suhteen on melko runsaasti pelivaraa.


Olen itse 172 senttimetriä pitkä, ja hääpäivänä jalassani oli ballerinat. Pitsipukua ei ole lyhennetty lainkaan, joten sen kanssa olisin voinut käyttää muutaman sentin korkoja. Puvuista pyydän 450 euroa kappaleelta, mutta niistä voi tehdä myös tarjouksen. Pukuja pääsee sovittamaan Keski-Uudellamaalla, mutta tarvittaessa voidaan sopia sovituksista ja puvun kuljetuksista lähialueelle, esimerkiksi pääkaupunkiseudulle. Yhteydenotot sähköpostilla: vaimoksi2014@gmail.com . Kysymyksiä voi toki esittää myös kommenttikentässä.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun sais budjettiin tilaa niin ostaisin ton ekan puvun!! Ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on ihan mieletön. Pitäisikin vähän turinoida näistä kaikista mutkista, joita hääsuunnittelun aikana ilmeni. Liittyen muun muassa näihin pukuihin. :D

      Poista