keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Paperituotteita

Tulosteet ovat monen muun asian lailla aiheuttaneet tälle morsiamelle päänvaivaa. Mikä fontti? Kuinka monta fonttia? Lisätäänkö kuvia? Runsaasti tekstiä vai minimalistisesti? Muutamien tulosteiden muokkailu aiheuttaa vielä hieman ahdistusta, mutta onneksi monta tulostetta on jo valmiina odottamassa.

Kuvausnurkkaa - eli hääblogikielellä photo boothia - varten halusin tehdä simppelin ohjeen, jonka seuraksi liitän muutaman esimerkkikuvan meistä. Näistä kuvista ja pikakameran käytöstä saan toivottavasti juttua aikaiseksi vielä tämän viikon aikana. Tosin tällä hetkellä kirjoitettavaa on rutkasti enemmän kuin mahdollisuuksia kirjoittamiseen.


Kuvausnurkkaa varten tekemäni tuloste selvensi ajatuksiani tulosteiden tyyliin ja typografiaan liittyen. Pääasiassa tulemme käyttämään paperituotteissiin kolmea eri fonttia, jotka ovat edustettuina kuvausnurkan kylttissä sekä karkkibuffetin etiketeissä. Juomalistoihin halusin kuitenkin hieman toisenlaista ilmettä ja haeskelin fontteja, jotka olivat kohtuullisen lähellä juomien etikettien ulkoasua. Samankaltaisen juomalistan tulen tekemään myös alkoholittomista juomista.


Tänään alkoi virallinen lähtölaskenta hääjuhlaa varten. Nyt jäljellä on enää kymmenen päivää susiparina. Tehtävää on vielä paljon, vaikka joka päivä lista lyheneekin. Tänään sain keiteltyä toisen erän simaa ja lisäksi suunniteltua paperituotteita. Vielä illalla minun olisi tarkoitus suunnitella istumajärjestys ja tehdä sen pohjalta pöytäkartta. Tällä hetkellä minulla on sellainen tunne, että asiat etenevät mukavasti. Ainoa hääsuunnittelua haittaava tekijä on työnteko, josta valitettavasti pääsen irtautumaan vasta ensi viikon puolella. Siinä vaiheessa menetän varmasti ne viimeisetkin yöunen rippeet.

10 kommenttia:

 1. Ihania fontteja! Oot tosi hyvin onnistunut löytämään juomien fontteihin mätsäävät fontit. Ihastuin noihin teidän karkkibuffan etiketteihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ensi viikolla nähdäänkin nuo etiketit ihan oikeilla paikoillaan! Aika hurjaa!

   Poista
 2. Hauska idea jäljitellä juomalistan fontit juomien alkuperäisistä etiketeistä! Pistetäänpä korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista myös varata riittävästi aikaa, sillä näiden löytäminen ei ollutkaan ihan itsestäänselvyys. :D Uskon, että pienellä ajallisella panostuksella olisi löytänyt vieläkin parempia vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Tosi kivat paperituotteet, tykkään fonteista! :) Joko on aamukampa tehtynä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskalla, sehän konkretisoisi jännitystä aivan liikaa. ;)

   Poista
 4. Oih! Kivannäköiset! Upea yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti erottuvat edukseen myös juhlatilassa. :)

   Poista
 5. Juomalista on hauskan näköinen! Kuvittelin ensin että olet ottanut juomien logot suoraan jostakin, mutta siis ilmeisesti olet metsästänyt sopivat fontit niihin. Ihailtavaa paneutumista :) Mulla oli tarkoitus tehdä vähän samanmuotoiset tagit karkkibuffaan, mutta en saanut niitä leikattua nätisti, joten taitaa mennä uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo leikkaaminen on minullakin vielä edessä, joten katsotaan näiden käyttöarvoa sen jälkeen. :D

   Poista