perjantai 4. huhtikuuta 2014

Anna kaikkien kukkien kukkia

Kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista, joita sain edelliseen kirjoitukseen. Blogin kautta saatu vertaistuki auttaa valtavasti näiden viimeisten viikkojen myllerryksessä. Olen vieläkin hyvin hämmentynyt siitä, että kuukauden päästä olen ihan oikeasti rouva K. Ennen sitä on kuitenkin vielä mieletön määrä tekemättömiä tehtäviä, joista nyt saatte hieman esimakua!


Näissä kuvissa esiintyvät siis muutamat mallit meidän tulevista pöytäasetelmistamme niiden kukkien osalta, jotka jaksoin isällä majailevien purnukoiden ja pullojen luokse rahdata. Kaikki kuvissa esiintyvät kukat ovat tekokukkia, jotka hätäpäissäni lennätin maailman toiselta laidalta Suomeen. Hätäisyydestä puhuin siksi, että valvoin muutaman yön murehtimalla kukka-asioita ja aikatauluja. Unettomien öiden ja epätoivon kyynelten jälkeen päätin rauhoitella sisäistä kontrollifriikkiäni tilaamalla ikikukkia pöytäasetelmiin. Ja täytyy myöntää, että olen positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta!


Meidän on tarkoitus asetella pöytäkukat useisiin erilaisiin lasipurkkeihin ja -pulloihin, joita isän suurella avustuksella olemme saaneet maalattua. Suurin osa asetelmista laitetaan noihin pieniin purkkeihin ja pulloihin, joihin tulee vain yhdestä kolmeen kukkaa kerrallaan. Lisäksi teemme muutamia suurempia asetelmia karahvimallisiin viinipulloihin. Tilaamieni kukkien joukosta löytyy pionia usemmassa koossa, freesiaa ja leinikkiä. Lisäksi tilasin hortensiaa, joka kuitenkin tuotti pienoisen pettymyksen sekä ulkonäkönsä että värisävynsä vuoksi. Onneksi se oli kuitenkin ainoa tuote, johon jouduin pettymään! Ja lopulta sekin löysi paikkansa, kun sommittelin kukkia pahvikirjainten viereen. Hortensiat päätyvät siis somistaaan lavan reunalle laitettavia pahvikirjaimia, kun taas muut kukat hyödynnetään pöytäasetelmissa.


Nyt stressi on häipynyt kukkien osalta. Tällä hetkellä odottelen viimeisiä kukkapaketteja tullista, jonne valitettavasti jokainen tilaamistani paketeista jäi odottelemaan selvityksiä. Ei tämä tilailu siis kovin halvaksi tullut, mutta kaiken stressin keskellä se tuntui parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta. Onneksi ikikukkia voi myös häiden jälkeen kaupitella eteenpäin, joten näistäkin saa mahdollisesti pienen summan takaisin itselleen.

14 kommenttia:

 1. Onpa hyvän näköiset. Mistä tilasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useammastakin kaupasta Etsyn kautta.
   Freesiat tulivat täältä: https://www.etsy.com/shop/Lilywinkel
   Pionit ja nuo epäonniset hortensiat täältä: https://www.etsy.com/shop/simplyserra?ref=ss_profile

   Kumpikin myyjistä teki minulle suunnitelmieni perusteella oman tarjouksen ja sitä kautta myös oman tilauslinkin. Sain kummaltakin valtavan hyvää palvelua. :)

   Poista
 2. Kauniin näköisiä koristeita! Ja yllättävän nättejä ikikukkia! :) Kauempaa ei varmasti erottaisi tekokukiksi, jos ei tietäisi... Onneksi on yksi ressin aihe vähempänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauempaa katsottuna näyttävät kyllä todella aidoilta! Eivät tietenkään korvaa oikeita kukkia, mutta näyttävät silti mielestäni oikein kivoilta. :)

   Poista
 3. Muakin kiinnostaisi tietää, mistä oot tilannut kukat. Meille on pöytiin nimittäin tulossa myös tekokukkia, ja olen niitä aika ison läjän jo ehtinyt hankkimaankin. Mutta muutama lisäkukkanen tekisi terää ja nuo on oikein kauniita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin jo tuohon Annan kommenttiin vastauksena nuo Etsy-myyjät, joiden kautta lähdin asiaa selvittelemään. :)

   Poista
 4. Näyttää kyllä kuvissa ainakin ihan aidoilta, vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni ovat paljon näyttävämpiä ja tuntuvat aidommilta kuin Suomen tusinakaupoissa myytävät. :)

   Poista
 5. Ihania! Varsinkin noi kirjaimet! Onko sulla jossain postausta noiden tekemisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, mutta ne eivät ole kovin tarkat ja upeat: http://vaimoksi2014.blogspot.fi/2014/01/tee-se-itse-pahvikirjaimet.html

   Poista
 6. Tosi kaunista! Aidon näköisiä kukkia :) Itsekin mietin pitäsikö ainakin osaksi tilata tekokukkia.. (luonnonkukka kimppujen lisäksi..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei hanki niitä ihan halvimpia, saa varmasti hyvin kauniita tekokukkia. Ainakin itse olen erittäin tyytyväinen näihin ostoksiini. :)

   Poista