tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kakkukoriste CaiSannin tapaan = mahtavuutta!

Sain eilen ihan mielettömän ihanan yllätyksen postin mukana. Oikeastaan olin jo osannut odottaa sitä, mutta yllätyin silti positiivisesti, kun avasin kuoren ja löysin sisältä tämän:

Kuva

Kuva
Sain Pitsiä & Minttua -hääblogia kirjoittelevalta Kaisalta aivan mahtavan yhteistyötarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Yhteistyön seurauksena saimme mielettömän kauniin, käsityönä valmistetun ja suomalaisen pienyrityksen valmistaman kakkukoristeen! Omia kuvia en tähän hätään saanut tästä napattua, mutta CaiSannin kauniit kuvat puhukoot puolestaan.

Tilausohjeita löytyy esimerkiksi CaiSannin verkkokaupasta, mikäli jollakulla teistä lukijoista heräsi kiinnostus kauniiseen ja yksilölliseen kakunkoristeesen. Verkkokaupassa on myös runsaasti muita vaihtoehtoja niille, jotka eivät halua hääparin nimiä kakkua koristamaan. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan tarjonnan!

13 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä makeat. Mäkin haluan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Ihana yllätys! Pitääkin katsella itsekkin noita :)

  VastaaPoista
 3. Pitkään olen blogiasi seuraillut, nyt hypännyt mukaan bloggaamaan :) Kakkukoriste todella hieno, ei ole samanlainen kuin monissa muissa häissä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne ja kehuistanne - ne lämmittävät toki omaakin sydäntä, kun noin hieno koriste pääsee hääkakkuamme koristamaan. Suurimmat kiitokset ja kehut kuuluvat toki sinne CaiSannin suuntaan. :)

  VastaaPoista
 5. Itse törmäsin noihin kakunkoristeisiin myös ja välittömästi linjoja pitkin hyökkäsin:) Kiitos upeasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille myös erittäin inspiroivasta sivustosta! :)

   Poista
 6. Kaunis! Taitaa lähteä täältäkin tilaus... ;) Kiitos mahtavasta blogista, aina kiva lukea! :)

  VastaaPoista