maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hiljainen morsian täällä hei!

Aurinkoista ja lämmintä alkanutta viikkoa kaikille! Heti tähän alkuun minun on pahoiteltava sitä, että olen ollut hävyttömän pitkään poissa blogimaailmasta. Otin tietoisen loman sekä omasta että muiden blogeista, kun matkalle osui taas liian monta mutkaa. Samaan rysään tuli sekä mielettömän hyviä että melkoisen ikäviäkin uutisia. Näiden asioiden sulattelu vei kohtuuttoman paljon voimia, joten päätin pitää hieman lomaa blogimaailmasta.

Kuva

Nyt olen kuitenkin täällä jälleen - pahoittelemassa tätä pitkää hiljaisuutta. Paljon on kuitenkin tapahtunut tänä aikana. Muutama paketti odottaa tulliselvitystä, uuden hääpuvun metsästys alkaa tällä viikolla ja ihan pian pääsemme maistelemaan myös herkullisia kakkuvaihtoehtoja. Olen varma, että myös teidän muiden blogeissa on runsaasti kirjoituksia ihanan kevään etenemisestä sekä uudenlaisesta hääinnostuksesta, joka on alkuvuoden hiljaisuuden jälkeen herännyt henkiin. Minä itse ainakin olen valtavan innoissani tästä tuoksuvasta keväästä, lämpimistä ilmoista, mahtavista ulkoilukeleistä sekä tietysti lähenevästä hääjuhlasta.

Tällä viikolla pääsen esittelemään teille vihdoin ne hääkutsut, jotka aiheuttivat harmaita hiuksia loppuun asti. Lisäksi minun olisi tarkoitus kaivaa kaappien ja varastojen kätköistä niitä paljon puhuttuja kehyksiä sekä tienvarsikyltit, jotka ovat myös minua työllistäneet. Mielelläni esittelisin teille myös budjetin tämänhetkistä tilaa, mutta kannettavamme asennusten yhteydessä sekä Word- että Excel-tiedostojen kanssa on esiintynyt pienoisia ongelmia, jotka toivottavasti pian poistuvat.

Tällä viikolla pitäisi myös ottaa yhteyttä hääjuhlan musiikkivastaavaan sekä suunnitella alustava aikataulu huolellisesti. Täytyy myöntää, että vähitellen tässä alkaa jo jännittämään! Ensi viikolla jännitys varmasti konkretisoituu vielä paremmin, kun pääsemme maistelemaan häämenun herkkuja.

Näiden kahden seuraavan päivän aikana lupaan paitsi päivittää tänne ajankohtaisia hääjuttuja, myös perehtyä muiden ihanien blogimorsianten kirjoituksiin, jotka ovat jääneet täysin vaille huomiota tämän blogihiljaisuuden aikana. Näistä tunnelmista on ihana lähteä uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Pienet tauot on aina välillä paikallaan. Jaksaa sitten "loman" jälkeen taas uudella innolla. Oli kyse sitten bloggailusta, hääjärjestelyista tai ihan siitä leipätyöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet enemmän kuin oikeassa tuossa asiassa! Näiden parin päivän aikana minusta on alkanut tuntua kaiken lisäksi siltä, että intoa hääjärjestelyihin on niin paljon, ettei tänne blogin puolelle oikein ehtisi edes kirjoittelemaan. ;)

      Poista