torstai 13. kesäkuuta 2013

Lisää pitsiunelmointia.

Viime yönä valvoin tuntikausia, kun en saanut päästäni muutamaa painavaa asiaa. Osa näistä asioista ei liittynyt häihin lainkaan, mutta yksi liittyi - ja erittäin vahvasti. Minä nimittäin olin päättänyt, että haluan massiiviset helmikorut hääjuhlaan, joissa saisi olla myös jonkinasteisia timanttijäljitelmiä. Jäljitelmiä siitä syystä, että mielikuvieni koruille tulisi kohtuuttomasti hintaa aitoina versioina. Mieleni kuitenkin muuttui, kun näin tämän:
Vaikka väri on aivan väärä, tajusin samantien tämän kuvan nähtyäni, että tahdon pitsikorun. Ja voi, kuinka paljon se aiheuttikaan päänvaivaa! Pelkästään Etsyn valikoimissa on aivan liikaa vaihtoehtoja! Pahinta tässä tilanteessa on se, että minun on ostettava hääpuku ennen lopullista koruvalintaa. Tai ehkä se on onni, sillä saan lisää miettimisaikaa ja puvun tyylin myötä myös valinta helpottuu.

Tällä hetkellä ajatuksissani on melko suuri epäsymmetrinen koru - joko harmaana tai valkoisena. Jälleen voisi kysyä, minkä sävyisenä valkoisena... 
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
 Jos joku muukin innostui pitsikoruista, laitan lopuksi vielä linkin pitsikoruun, jonka voi tehdä itse. Voi, kuinka hienon tästäkin varmasti saisi!
Kuva

2 kommenttia:

  1. Oi upeita! En olekaan tuollaisia ennen ajatellut, mutta tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Upeita! Pitsi sopii ihanasti häihin. :)

    VastaaPoista