lauantai 11. toukokuuta 2013

Unettomia öitä.
Kuva: Flickr
Viime yö meni lähes kokonaan sängyssä pyörien. Ensin uni ei ottanut tullakseen, sitten heräilin puolen tunnin välein joko kuumuuteen tai kylmyyteen. Valveillaolon aikana oli runsaasti aikaa miettiä tulevia häitä - joskaan se ei edesauttanut nukahtamista. Minulle iski hirveä into askarrella, mutta sopivat tarvikkeet puuttuvat. Ajattelin lisätä somistukseen aitojen kukkine lisäksi ainakin paperineilikoita sekä erilaisia lasipurkkeja pitsisomistein. Pitkään pohdin myös erilaisia vaihtoehtoja kirkon somisteista. Kun oikein aloin ajatuksia pyörittelemään mielessäni, ei siitä ideavirrasta ollut tulla loppua.


Häävalssinkin sain mietittyä. Hyväksytin sen miehellä aamulla. Kuuntelin eilen työmatkalla häävalseeja ja yhden kohdalla tuli itku: Johanna Kurkela - Häävalssi. Se on uudempi versio valssista, joka tuli alunperin tunnetuksi Tapio Rautavaaran levyttämänä. Olemme miettineet (lue: olen miettinyt), että häihin tulisi vain dj eikä bändiä lainkaan, budjettisyistä johtuen. Alunperin ajattelin, että tulisi lyhyt setti bändiltä ja sen jälkeen loppuillasta huolehtisi dj, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että budjetti ei anna myöten ottaa molempia.


Kuva: Popsugar
Tänään ohjelmassa on tyttären syntymäpäiväjuhlien viettämistä, ystävien ja sukulaiden kahvittamista sekä pitkästä aikaa rauhallinen, yhteinen vapaailta. Päivän aikana myös tuleva kaaso ja tuleva bestman tulevat käymään. Illalla ajattelin harjoitella taitojani erilaisten paperikukkieni sekä kirkkoon suunnittelemieni somisteiden kanssa. Ensimmäistä kertaa tuntuu, että hääjärjestelyt ovat totisinta totta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti