tiistai 21. toukokuuta 2013

Bad hairday.

Kun hiukset sojottavat koko päivän vääriin suuntiin asettumatta lainkaan aloilleen, alkaa väistämättä miettiä hääpäivän hiuspaniikkia. Mitä jos, entä jos, mitä jos sittenkin... Hiukseni taitavat olla niin vallatonta laatua, etteivät ne asetu lainkaan toivomaani muottiin. Mutta mitä sitten toivon?
Kuva
Ylimmässä vaihtoehdossa minua miellyttää kampauksen huolettomuus. Kiharat tekevät kampauksesta juhlavan, mutta samaan aikaan se on riittävän yksinkertainen ja simppeli. On sitten täysin eri asia, kuinka kiharat kestäisivät minun hiusteni painon, vaikka hiukseni ovatkin lyhyet.

Kuva
 Tässä vaihtoehdossa minua miellyttää erityisesti kampauksen toispuoleisuus. Sen sijaan minua mietityttää, kuinka tällainen kampaus mahtaisi sopia epäsymmetrisiin kasvoihini ja leveisiin leukaperiini.

Kuva
 Tämä vaihtoehto toisi ainakin näihin ohuisiin, mutta muutoin varsin runsaisiin hiuksiini kuohkeutta. Sen sijaan en ole varma, olisiko tällainen vaihtoehto jopa liian tylsä...

Kuva
Tämä viimeinen vaihtoehto on näistä tämän illan löydöksistä tällä hetkellä kaikkein mieluisin. Tässä kampauksessa on sekä huolettomuutta, kiharaa että näyttävyyttä. Tilaamani hiuskoristeen kanssa tällainen voisi olla aika hieno. Mutta otsatukkapulma olisi edelleen ratkaisematta! Heh, ihanaa olla helppo morsian.

Onneksi näitä asioita ei tarvitse heti miettiä eikä päättää. Ja onneksi minulla on ihana luottokampaaja, jonka niskaan voin kaikki nämä huoleni ja murheeni kaataa tulevan vuoden aikana. Tällä hetkellä suurinta päänvaivaa hiusrintamalla aiheuttaa hiusteni pituus. Ne kun ovat tällä hetkellä melko lyhyet, enkä tiedä olisiko niitä kuitenkin tarpeen kasvattaa, jotta riittävän kaunis kampaus saataisiin aikaan. Taidanpa sysätä senkin vastuun kampaajani harteille. Nyt lienee aika mennä nukkumaan. Ehkä huomenna on jälleen parempi hiuspäivä ja aatoksetkin sitä mukaa toisenlaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti