keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Juhlapaikka varmistui!

Kaiken tämän keväisen sateen ja ankean päivän keskelle mahtui yksi valopilkku. Kävimme nimittäin katsastamassa tulevan juhlatilamme. Vahvistimme siis alustavan varauksemme, ja täten juhlimme häitämme Sipoon Hansaksessa. Kirkolta ei ole kuin vaivaset kahdeksan kilometriä juhlapaikkaan, joten sikälikin sijainti on mitä mainioin. Etsimme heti alun alkaenkin ns. maanläheisiä juhlapaikkoja, joten nuorisoseurantalot olivat hakusessa laajemminkin lähiseudulta. Kun Hansas ja sen saamat kehut osuivat silmiin, oli pakko tehdä alustava varaus. Hinta ei päätä huimaa: koko viikonlopulta vain 600 euroa sisältäen myös astiat 150 henkilölle. Olen varsin iloinen juuri siitä, että paikalta löytyy astiastoa niinkin runsaasti. Olin odottanut löytäväni paikalta vain muutamia tarjoiluastioita.

Kuva
Kuva

Olemme jo etukäteen käyneet katsastamassa rakennuksen ulkoapäin, ja tykästyimme jo silloin rakennuksen pihaan. Kun kävimme tänään paikan päällä ja pääsimme sisälle, unohdin täysin valokuvaamisen. Minun oli kyllä tarkoitus kuvata tilaa enemmänkin, mutta olin niin haltioissani, että yhtäkään kuvaa en huomannut ottaa. Erityisesti ihastuin rakennuksessa olevaan parveen. Harmi, että Googlen kautta löytyvät kuvat eivät tuo ilmi tämän rakennuksen mahdollisuuksia tai tätä kaunista parvea. Keittiötilat ovat riittävän tilavat, joskaan eivät täysin moitteettomassa kunnossa. Tämä ei meitä haittaa, mutta tarkemmille tiedoksi, että keittiötilat ovat oletettavasti syksyn aikana menossa remonttiin, joten meidänkin häiden aikaan toukokuun alussa pitäisi olla uusitut tilat. Eniten ehkä harmittaa nuo kuppituolit, mutta niihinkin on paikan päältä vuokrattavissa tuolihuput, joten mikäli budjetti antaa myöten, on tässäkin asiassa mahdollisuus hifistellä.

Juhlatila aiheutti riemua paitsi minussa, myös tyttäressämme, joka kirmasi innoissaan ympäri salia. Salin seiniin ei koristeita saa teipata tai mitään muutenkaan naulailla, mutta minulla on olemassa jo riittävästi koristeluideoita muutenkin kyseiseen tilaan. Tänään illalla ei varmasti uni meinaa maittaa, kun mielessä ovat pöytäjärjestelyt, koristelut sekä pitopalveluasiat.

Kuva
Kuva

Lisäksi haluan mainostaa kaikille tuleville morsiamille - tai miksei muillekin hääintoisille - Black.bling.White.-blogissa käynnissä olevaa arvontaa, jossa voi voittaa jommankumman ylläolevista hääkakun koristeista. Koriste käy häiden jälkeen myös kauniina sisustuselementtinä.

Nyt minun olisi aika kutsua Nukkumattia saapuvaksi. Taitaa tänä yönä olla Matilla kiirettä muualla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti