tiistai 20. toukokuuta 2014

Hiljaisia muistoja - ja äänekäs video

Viime päivien hiljaisuus on pitänyt sisällään runsaasti jännitystä sekä iloisia uutisia. Kaiken tämän keskellä minun on ollut vaikea rauhoittua tietokoneen äärelle ja paneutua hääasioihin. Vaikka yhä edelleen kaiholla muistelen tuota tunteikasta päivää, on minuun myös alkanut iskeä pieni haikeus siitä, että se on ohi. Siksi on ollut ihanaa palata päivän muistoihin ihan hissukseen, omassa ylhäisessä yksinäisyydessään.

Nyt tahdon kuitenkin jakaa teidän kanssanne pieniä paloja tuosta upeasta päivästä. VideoTimo edusti loistavasti hääjuhlassamme ja sai aikaan mielettömän kauniin videon. Teitä on varten on tehty lyhennetty versio, joka pitää sisällään paloja vihkimisestä, minun puheestani sekä pienistä ohjelmanumeroista. Kaikista näistä sekä videokuvauksesta tulette kuulemaan myöhemmin enemmän.

Vihkimisosuuden kanssa kävi hieman harmillisesti, sillä - kuten jo aiemmin kerroin - oli Sipoon kirkossa hyvin itsepäinen vahtimestari. Vahtimestari kielsi Timoa liikkumasta vihkimisen aikana, joten kolmeveen toilailut eivät näy, mutta kuuluvat kyllä. Sulhanen sen sijaan on varsin tyytyväinen siihen, että hänestä näkyy lähinnä selkäpuoli. Tämäkin rajoite taisi siis harmittaa enemmän kuvaajaa itseään kuin meitä. Meille tärkeintä on kaunis video, jolle on talletettu kaikki upeat muistot. Ja siinä Timo onnistui täydellisesti.


36 kommenttia:

 1. Ehkäpä hiukan omalaatuinen vahtimestari, mutta ei kyllä minun silmääni mitenkään käynyt tuo, ettei kuvaaja päässyt liikkumaan! Tunnelmallinen video jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahtimestari oli juuri niin omalaatuinen ja itsepäinen kuin kuvitella saattaa. :D Mutta saatiinpa siitäkin hyvät naurut ja muistot! :D

   Poista
  2. Tähän kohtaan tarkennuksena, että liikkua kyllä sain toimituksen aikana, mutta alttaria ei saanut lähestyä kuin virsinumerotauluun asti, vaikka tilaa olisi kyllä ollut. :D Seuraus: Kuvakulma hääpariin nähden liian pieni etenkin kysymysten esityksen aikaan. Muuten meni kyllä mielestäni erittäin hienosti ja juhlat olivat suorastaan riemukkaat! :)

   Poista
  3. Aivan, kiitos siis tarkennuksesta, Timo! :) Onneksi tuo kuvakulma ei meitä häiritse - pikemminkin päinvastoin, sillä Aki on varsin tyytyväinen siihen, että jännittyneet kasvot eivät näy. ;) Oli ihanaa, että olit osa tuota suurta päiväämme - sekä ammattilaisena että pitämässä yllä loistavaa tunnelmaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Neiti oli kyllä melkoinen sulostuttaja läpi juhlan. :) Varsinkin sitten ruokailun ja kahvin jälkeen, kun enää ei tarvinnut jokaisesta pienestä kolauksesta nostaa vuosisadan meteliä. :D Sen jälkeen meno yltyi ja lapsilla oli keskenään hurjan hauskaa.

   Poista
 3. Todella hyvä video ja ihana tuo teidän vieraskirjanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraskirjasta onkin tulossa juttua ihan lähipäivinä! :) Se oli ihan mahtava.

   Poista
 4. Voi että miten kaunis video. Viimeistään sun puhe sai kyllä kyyneleet silmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhe itketti myös aika montaa läsnäolijaa. :D Kyllä sen pitäminen jännittikin! Puheesta tulossa enemmän juttua vielä myöhemmin. :)

   Poista
 5. Siis mä itkin niin paljon, kun sun puhe alkoi!!! Ihana video, ihanat häät ja voi miten upea morsian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, kiitos. <3 Ihanat ne juhlat olivat, niistä pienistä, stressaamistani puutteista huolimatta. Tunnelmaan ne eivät onneksi vaikuttaneet. :)

   Poista
 6. Video on aivan mahtava! <3 Harmittaa itseään kun timolla oli jo alkuvuodesta meidän päivä varattuna. Täällä suunnalla itkua tirautettiin kun sinun puhe alkoi, koskettava ja aito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppua kohden tilanne ei ainakaan helpottanut itselläni, sillä itku meinasi päästä koko ajan. :D Puheen pitäminen jännitti, eikä sekään ihan suunnitelmien mukaan sujunut, mutta onneksi se sai aikaan raikuvat aplodit!

   Timo on kyllä ihan huipputyyppi ja rautainen ammattilainen. Harmi, että ette onnistuneet varaamaan! Toivottavasti saatte videokuvauksen järkkääntymään jotenkin muuten.

   Poista
 7. Voih mikä ihana tunteellinen siili sinäkin olet <3. Meillä tulee olemaan varmasti samanlaista. Ja teidän pappi otti kivasti pikkuneidin huomioon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Siksi pilasin myös ne meidän first look -kuvat, kun irvistin sen näköisenä, että oksennus tulee, vaikka oikeasti pidättelin itkua ja luulin hymyileväni. :D Pappi oli kyllä ihana! Helpotti kummasti se, kun jo hääviikolla tiesi, että kolmevee saa olla juuri sellainen kuin on. :)

   Poista
 8. Huikean kaunis oli teidän hääpaikka! Vaikka onkin täällä joitain yksityiskohtia nähnyt, ja ne ovat olleet kauniita, tuo kokonaisuus oli upea! Siis nimenomaan koristelut ja muut, paikkaa itsessään en paljon malttanut vilkuilla. Pöytäliinat olivat ehkä lempparit. Kaikki oli niin kaunista. Huomaa, että vaivaa on nähty. Meidän tyylit menee aika hyvin yksiin, sen oon huomannut jo siitä lähtien kun sun blogia rupesin aikoja sitten seuraamaan.

  Muutenkin video oli hieno. Timo on kyllä tehnyt hyvää työtä. Sun puhe sai mut itkemään, vaikka en yleensä itke vieraiden ihmisten puheita tms. katsellessa. Varsinkin kohta, jossa puhuit äidistäsi oli hyvin koskettava. Osuutensa oli varmaan silläkin, että meidän häitä juhlitaan 4 päivän päästä. Taidan olla jo aika herkällä tuulella.

  Kaunis video, kaikkea tekisi mieli hehkuttaa. Teillä oli varmasti ihana päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse paikkahan ei todellakaan ollut juhlava, vaan tuollainen perinteinen nuorisoseurantalo. Niiden kanssa saa aika paljon tehdä työtä, että saa niistä juhlavia. :) Mutta ihan kivaltahan tuo näytti, vaikka siellä pitikin olla vielä vähän enemmän pitsiä, ne viirinauhat ja vielä enemmän pom-pomeja. :D Onneksi puutteet näkyivät kuitenkin vain omaan silmääni, eivätkä vieraat kiinnittäneet niihin huomiota.

   Häiden lähestyminen kyllä herkistää! Ihanaa, että teidänkin häitä päästään pian juhlimaan. Teille onkin luvassa aikamoisen upeat kelit! Meidän hääpäivä sen sijaan oli hyvin kylmä ja hyvin kummallinen vaihtelevine säätiloineen, mutta siitä huolimatta upea ja ikimuistoinen. Puheen pitäminen oli vaikeaa, mutta se kannatti! :) Oli upea olo sen jälkeen.

   Poista
 9. Aivan mieletön video, upea koskettava puhe. Ja voi miten hyvin puhuitkaan! Koristelut paikassa näyttivät aivan mielettömiltä. Upeita yksityiskohtia. Innolla odotan vielä lisäpostauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puheesta ja yksityiskohdista tulossa paljon lisäinfoa. :)

   Poista
 10. Voi miten koskettava puhe, täällä ruudunkin toisella puolella pyyhittiin kyyneleitä silmäkulmista. :') Ja aivan upeat yksityiskohdat joka puolella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pauliina! :) Puheen jälkeen kestikin hetki, että sai omat tunteet taas kuriin. :D

   Poista
 11. Aivan ihana video, ja sama mulla kuin Paulla, kyllä täälläkin kyyneleet tirahtivat sun puhetta kuunnellessa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jännitti videon julkaiseminen, kun puhekin on niin henkilökohtainen. :) Onneksi se sai hyvän vastaanoton.

   Poista
 12. Puheet on mun mielestä yksi häiden ihanimmista yksityiskohdista, vaikka aina pillitänkin niiden aikana, eikä sun pitämäsi todellakaan tehny poikkeusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin puheet ovat kaikessa henkilökohtaisuudessaan mielettömän ihania. Puheen pitäminen kevensi myös kummasti omaa jännitystä ja nosti juhlatunnelmaa!

   Poista
 13. Todella ihana video ja erityisen kaunis puhe <3 Itkuhan siinä tuli katsellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olen todella tyytyväinen siihen, että päivä tuli ikuistettua myös videolle. Näin jäi talteen monta tärkeää muistoa, jotka kuvien kautta olisivat hiljalleen haalenneet.

   Poista
 14. Vautsi! Ihana ja herkkä video! Ja sinä olit todella kaunis morsian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koko päivä oli kyllä varsin tunnepitoinen ja ihana. Nyt on vähitellen iskenyt haikeus ja ikävä hääjuhlaa kohtaan. :)

   Poista
 15. Ihan liian liikkistä <3 Kiitos, kun jaoit videon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin toistaiseksi se on täällä näkyvillä, vaikka kovin henkilökohtainen onkin. :)

   Poista
 16. Ihana video! Vaikka valokuvistakin on ihana muistella, on tuo video omaa luokkaansa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvat ja video muodostavat yhdessä täydellisen kokonaisuuden. Ilman videokuvausta moni muisto olisi jäänyt tallentamatta. Nyt saamme vielä vuosienkin päästä palata näihin upeisiin hetkiin yhä uudelleen ja uudelleen. :)

   Poista
 17. Oon aina välillä käynyt vilkuilemassa näitä hääpostauksia mutta ikinä en oo kerinny sisälle asti kirjautumaan että ihan kommentoimaan pääsisi. Mutta aivan älyttömän ihania kuvia ja tuo video! <3 Se ensimmäinen kuva minkä julkaisit oli varmaankin ihanin perhekuva ikinä ja hekoteltiin miehen kanssa pikkuneidin alttari-ilmeille kunnolla :D Ja voi vitsit kuinka kaunis morsian oot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kolmevee toi kyllä hienosti pisteet kotiin! :D Harmi, etteivät neidin toilailut täysin näkyneet videolla, mutta ne loput löytyvätkin sitten valokuvista.Kuten Valonallekin sanoin, valokuvat ja video muodostavat yhdessä täydellisen kokonaisuuden.

   Poista